Fitness

Ideea de fitness a luat amploare in ultimii ani. Din ce in ce mai multi oameni au realizat importanta acestuia pentru sanatatea lor si acest tip de miscare a devenit parte integranta din viata lor. Insa este important sa intelegem procesele din spatele acestor exercitii.

Fitness-ul este mai mult decat simple exercitii efectuate dupa un plan sau simple piese puse cap la cap dupa bunul plac. Reprezinta un stil de viata, mai multe decizii cu privire la dieta si activitatile noastre din viata de zi cu zi, un echilibru perfect intre sedentarismul instalat de rutina zilnica si raportul de miscare necesar corpului.

Ca si definitie oficiala putem spune ca fitness-ul este „capacitatea de a-ti indeplini sarcinile de zi cu zi, cu vigoare si vigilenta, fara oboseala nejustificata si cu cantitati suficiente de energie pentru a te bucura de viata”.

La Popeci Club beneficiezi de antrenori profesionisti care iti pot explica necesitatea unei diete adecvate si te pot indruma in alegerea tipurilor de exercitii de care corpul tau are nevoie pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Galerie

Tarife

Perioada 01.04.2019 – 31.10.2019 Abonament clasic Abonament personalizat
Abonament/luna 130 Lei 450 Lei
Abonament/2 saptamani 70 Lei 230 Lei
Abonament/3 luni 300 Lei 360 Lei/luna
Sedinta 18 Lei 50 Lei
CONTACTEAZA-NE