Despre clubul Popeci

Popeci Club a luat fiinta in anul 2002 in urma unei dorinte de a oferi angajatilor un loc ideal unde sa se poata relaxa. Inceputurile au fost timide: un singur teren de fotbal. Insa cererea era mare, atat in interiorul echipei Popeci, cat si in exterior. Astfel terenul deja construit a fost renovat si s-au adaugat inca un teren de tenis. Apoi a urmat cel de-al doilea teren de fotbal. Insa tot nu era suficient.

Am indraznit atunci sa visam mai mult si am luat hotararea sa cream o baza sportiva in adevaratul sens al cuvantului. A urmat o investitie masiva care a schimbat complet fata fostului club, transformandu-l in ceea ce este astazi: 4 terenuri de tenis, 2 sali de tenis, un teren de fotbal, o sala de fotbal si un mic bar/cafenea unde oamenii pot socializa si se pot bucura de momentele petrecute impreuna.

Deviza noastra este ca o persoana care practica sport, de orice tip, este o persoana mai sanatoasa, mult mai echilibrata, atat competitiva cat si buna in lucrul cu echipa. Ceea ce ne diferentiaza pe piata locala este posibilitatea practicarii mai multor sporturi in acelasi loc. Popeci Club se adreseaza familiilor si grupurilor de prieteni care isi doresc sa practice sport impreuna insa au preferinte diferite.

Parcarea proprie, cafeneaua si vestiarele cu dusuri sunt alte facilitati pe care le punem la dispozitia celor care ne calca pragul. Pasiunea si dragostea pentru sport ne-au motivat intotdeauna sa progresam, iar sanatatea obtinuta prin sport este ceva ce vom sustine intotdeauna.

Clubul Play

Dupa miscare este placut sa te relaxezi la o limonada rece pe timp de vara, sau un ceai fierbinte pe timp de iarna. Sau poate un moment de relaxare intre reprizele unui meci tensionat. Ai posibilitatea sa faci acest lucru intr-un mediu confortabil in incinta complexului.

Cariere

Iubesti sportul si miscarea si vrei sa faci parte dintr-o echipa care este pe aceeasi lungime de unda cu tine? Trimite-ne CV-ul tau la adresa de email office@popeciclub.ro si hai in echipa Popeci Club.